28.03.2024 17:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пожежа в Одесі: три дитини загинуло. Подробиці трагедії

Кількість загиблих в результаті пожежі в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі збільшилася до трьох.

Про це розповіли у прес-службі поліції Одещини, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Приблизно о 15:50 на місці пожежі було виявлено 3-й фрагмент людського тіла. Станом на 17:00 повідомляємо, що пiд час пожежi загинуло троє людей», — заявили в поліції.

Раніше прес-служба обласної поліції розповсюдила повідомлення про розшук зниклої під час пожежі дівчинки Арпентій Сніжани 2005 р.н. До цього повідомлялося про двох загиблих, пошуки третьої дівчинки тривали.

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба повідомив, що всі загиблі при пожежі дівчатка (8-річна Софійка, 9-річна Настя та 12-річна Сніжана) були вихованками зразкового дитячого хореографічного ансамблю «Адель».

Разом з тим, директор дитячого табору «Вікторія» Петрос Саркісян затриманий поліцією за підозрою в порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель дітей і величезні матеріальні збитки.

Про це повідомив начальник Головного управління національної поліції в Одеській області генерал Дмитро Головін, пише «Думська».

Запобіжний захід Саркісяну обере суд.

Раніше стало відомо, що директор «Вікторії» потрапив до лікарні нібито через проблеми з серцем. Там його взяли під охорону поліцейські.

У той же час, мер Одеси Геннадій Труханов відсторонив від посади голову Київської райадміністрації Володимира Сушкова, директора табору Саркісяна і його заступника, який відповідав за пожежну безпеку закладу.

Директор департаменту освіти Олена Буйневич сама подала у відставку.

В ніч на 16 вересня 2017 року в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля, двоє дітей загинули і ще одна зникла безвісти.

Також до лікарні доставлено двоє неповнолітніх 2006-го року народження, дівчинка з діагнозом: забиття хребта, тупа травма черева, хлопчик з діагнозом: отруєння продуктами горіння.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-09-2017 18:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100