29.03.2024 00:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хто гівнюк? — Парасюк під Радою заїхав з ноги у Гелетея. Відео

Під стінами Верховної Ради відбулася бійка між нардепом Володимиром Парасюком і начальником управління державної охорони Валерієм Гелетеєм, повідомляє sprotiv.org.

Відповідне відео оприлюднив директор інформаційного ресурсу “Трипільське край” Євген Цяпенко.

«Депутат Парасюк побився з Гелетеєм. Депутати налаштовані сьогодні по-бойовому. По дорозі на погоджувальну раду нардеп Парасюк побачив Гелетея, і тут почалося», – підписав він відео.

Зокрема, проходячи повз Гелетея, нардеп поцікавився, чи «не замало керівник УДО зібрав силовиків під Радою».

У результаті словесної перепалки Парасюк із криками «Хто гівнюк?», «За Іловайськ ще с...ка будеш відповідати на трибуналі» кілька разів ударив Гелетея. Нардепа намагався заспокоїти його колега, член фракції БПП Сергій Лещенко.

17 жовтня на площі навпроти Верховної Ради зібрався кількатисячний мітинг Саакашвілі та Ко за зняття депутатської недоторканності, зміни виборчого законодавства та створення антикорупційного суду.

За порядком стежать 3,5 тисячі правоохоронців.

За словами директора Департаменту комунікації МВС Артема Шевченка, такі серйозні заходи безпеки викликано подіями 31 серпня 2015 року, коли від гранати загинули 4 гвардійці-строковики.

Як відомо, Володимир Парасюк став упізнаваним після подій на Майдані Незалежності у Києві в лютому 2014 року. Він пройшов до Верховної Ради 8 скликання. Уже будучи нардепом, потрапив у кілька скандальних ситуацій.

Зокрема, 14 березня 2017 року біля Слов'янська правоохоронці зупинили людей, які планували приєднатися до блокади з ОРДЛО на Донбасі. З ними був Парасюк. Його помічниця заявила, що поліція застосувала до нардепа сльозогінний газ і пошкодила руку.

У 2016 році під час мітингу біля російського консульства в Києві Парасюк зірвав прапор Російської Федерації.

У 2015 році нардеп вдарив представника СБУ Василя Пісного на засіданні антикорупційного комітету.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-10-2017 14:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100