29.03.2024 00:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рекламні ролики про Луценка як «соціалку» вимагала розмістити Нацрада

Ролики з рекламою діяльності Генпрокуратури транслювалися в ефірі телеканалу «1+1» за квотою соціальної реклами після відповідного листа від Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Про це на запит «Української правди» повідомили в «1+1 media», пише 40ka.info.

«Ролики були розміщені за квотою соціальної реклами після отримання відповідного листа від Нацради з питань телебачення і радіомовлення про соціальний характер даного ролику», — йдеться у відповіді.

«Процедура його розміщення є аналогічною до серії соціальних роликів, показ яких в ефірі каналу „1+1“ неодноразово здійснювався раніше після отримання відповідних документів від Нацради», — повідомили на телеканалі.

Там зазначили, що попередні ролики висвітлювали діяльність президента України, Кабінету міністрів та інших державних відомств.

Відповідний запит був направлений і до телеканалу «ICTV», але поки відповідь не отримали.

«Українська правда» також направила запит до Нацради з питань телебачення і радіомовлення щодо того, на якій підставі були надіслані листи на телеканали про соціальний статус роликів про діяльність ГПУ і чи отримувала Нацрада лист від керівництва генпрокуратури з проханням рекомендувати розмістити рекламні ролики по квоті соціальної реклами в ефірі радіо та телеканалів.

Відповідь поки не надійшла.

Раніше у ЗМІ з'явилась публікація, у якій повідомлялося, що Генпрокурор Юрій Луценко використовує своє відомство для самореклами на радіо і телебаченні.

Після цього у Генеральній прокуратурі заявили, що не мають відношення до виготовлення, замовлення та розповсюдження рекламних роликів щодо роботи відомства і не знають, хто їх замовляв.

«Генеральна прокуратура не виробляла, не замовляла і не розміщувала ролики, які зараз транслюються на телебаченні і на радіо. Але при цьому Генпрокуратура вдячна замовнику, який  ці ролики розмістив, тому що побачили нашу позитивну роботу», — заявила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-02-2018 23:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100