28.03.2024 22:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Нова пошта» пересилає наркотики, — генпрокурор Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко провів зустріч зі співзасновником «Нової пошти» В’ячеславом Климовим щодо нещодавних обшуків в приміщеннях компанії.

Про це генпрокурор написав у Facebook, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Представник оператора експрес-доставок в Україні підтвердив, що санкціоновані обшуки, які проводилися представниками Генпрокуратури на підприємствах „Нової пошти“ в кількох містах країни були коректними», – зазначив Луценко.

Він наголосив, що обшуки не супроводжувалися озброєними спецпідрозділами, вилученням оргтехніки і не мали намірів рейдерського захоплення.

Луценко додав, що Климова ознайомили "з численними фактами порушень, які були виявлені в роботі відділень «Нової пошти».

«Зокрема, це стосувалося пересилання у великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин», – пояснив генпрокурор.

Крім того, він повідомив, що до слідства надійшла оперативна інформація МВС щодо ймовірного ухилення від податків в ході грошових переказів.

«Ми не тільки знайшли спільну мову, але й розробили спільний план дій», – запевнив Луценко.

16 березня 2018 року представники Генеральної прокуратури провели близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ «Нова пошта» у Києві, Полтаві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що генпрокурор Юрій Луценко взяв під особистий контроль розслідування вказаного кримінального провадження.

У суботу Сарган заявила про вилучення в офісних та складських приміщеннях компанії або споріднених з нею підприємств не облікованих готівкових коштів.

«Нова пошта» спростувала цю інформацію. Там заявили, що в Харкові правоохоронцями були вилучені кошти в компанії «Пост Фінанс», які оприбуткованi вiдповiдно до законодавства. Компанія має намір оскаржувати вилучення коштів.

Пізніше в «Новій пошті» також повідомили, що правоохоронні органи під час проведення обшуків в офісах компанії вилучили 132 тисячі гривень.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-03-2018 21:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100