19.04.2024 12:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Холодницький розповів байку, чому закрив справу на 147 млн грн проти авіакомпанії Коломойського

 

Голова Спеціальної корупційної прокуратури Назар Хлодницький розповів журналістам байку про справу авіакомпанії МАУ, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Авіаперевізника звинувачували у несплаті 147 млн грн зборів державі.

Холодницький запевняє, що рішення трьох судових інстанцій показало, що МАУ взагалі не зобов’язане сплачувати цей збір. «А у прокурорів на руках був лише висновок аудитслужби. Порівняйте юридичну силу документів – висновок аудитслужби і висновок Верховного суду», — пояснює ситуацію Холодницький. Прокурор впевнений, усі справи, які ведуть антикорупційні органи повинні бути доведеними доказами, а не просто гучними прізвищами, заявами, прес-конференціями.

Нагадаємо, навесні цього року стало відомо, що у кабінеті керівника Антикорупційної прокуратури Холодницького було встановлено записувальний пристрій. «Жучок» в акваріум встановило Національне антикорупційне бюро, добро на «прослушку» дала Генпрокуратура. Саме записи, здійснені у кабінеті Холодницького, дали приводи для звинувачень у зловживанні службовим становищем, тиску на посадових осіб та на суд, підбурюванні свідка до неправдивих свідчень та порушенні етики. 26 липня Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів ухвалила рішення у справі глави САП. Йому була оголошена догана.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-08-2018 19:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100