19.03.2024 07:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Служба блокбастерів України (СБУ) зняла відео з шаманом, щоб спростувати слова Наливайченка. Відео

Служба безпеки України оприлюднила відео з назвою «Шаман», яким спростувала заяву екс-керівника зазначеного відомства Валентина Наливайченка щодо залучення до роботи спецслужби екстрасенсів, повідомляє 40ka.info.

Відповідне відео опубліковано на офіційній сторінці СБУ у Facebook.

У коментарі до «Шаману» повідомляється, що інформація з інтерв'ю Наливайченка одному зі ЗМІ щодо залучення до роботи в СБУ фахівців з екстрасенсорними чи магічними здібностями, не відповідає дійсності.

«Разом з тим, не виключаємо, що мова в інтерв’ю могла йти про особистих позаштатних радників В. Наливайченка у 2014—2015 роках. Враховуючи це, ми здійснили реконструкцію можливої подібної співпраці», — йдеться у заяві.

Зазначається, що під час зйомок жоден «консультант» — шаман, ворожка, екстрасенс, чаклун, маг, відьма не постраждали.

Крім того в коментарі «Українській правді» в прес-службі СБУ додали, що не витратили ні копійки коштів з держбюджету на виготовлення цього відео, оскільки воно було створене на волонтерських засадах.

Раніше в інтерв'ю виданню «Страна.ua» Наливайченко нібито повідомив, що «українські політики буквально „стоять в черзі“ до різних шарлатанів, щоб дізнатися свою долю, а в СБУ залучали для допомоги людей з екстрасенсорними здібностями».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-09-2018 19:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100