18.04.2024 19:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Зеленський здав свої аналізи у лабораторію, яку контролюють росіяни

 

Власниками «незалежної» лабораторії, в якій Зеленський здаватиме аналізи, виявились росіяни, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського запропонували діючому главі держави Петру Порошенку провести медичне обстеження обох кандидатів у приватній медичній лабораторії Eurolab, співвласником якої є громадянин Російської Федерації.

«Eurolab — це абсолютно незалежна лабораторія, де можна буде здати аналізи і ні у кого не виникне запитань про те, що десь хтось щось підтасував, спробував вплинути», — розповів байку журналістам політконсультант і радник штабу Зеленського Дмитро Разумков.

Проте варто зазначити, що засновник і президент лабораторії Eurolab  — Андрій Пальчевський. Він був заступником міністра молоді та спорту Рафіля Сафіуліна за часів Януковича. За інформацією ЗМІ, бізнесмен має російське та українське громадянства, також  він відкрито підтримував Зеленського під час передвиборчої кампанії.

Другий кінцевий бенефіціарний власник Eurolab, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб,  – росіянин Олексій Кириллов, який зареєстрований у Москві.

 

Порошенко покликав Зеленського завтра о 09:00 пройти обстеження в медичному пункті стадіону Олімпійський для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків. Крім того у штабі чинного президента заявили, що Порошенко готовий заплатити половину оренди НСК Олімпійський для проведення дебатів з опонентом Володимиром Зеленським.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-04-2019 9:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100