19.03.2024 09:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук: Карантин — це черговий фейк від МОЗ та режиму Зеленського

Карантин?

Не вірю!

Це черговий фейк від МОЗ та режиму Зеленського.

Подивіться на це фото з столичного метро від 11 березня 2020 року. Нам говорять, про обмеження масових заходів, більше ніж 60 осіб — по Києву. Але у метро десятки тисяч людей, які не мають засобів індивідуального захисту від смертельної інфекції.

Це хіба карантин, коли діти вдома, а батьки протягом дня їздять у метро, контактуючи з хворими чи заразними громадянами?

Маски, рукавички та окуляри повинні носити всі, бо хтось може ще не знати, що він вже заражений.

Мене дратує ЗЕпіар-кампанія щодо евакуації громадян України з Китаю. Серіал «дівчина та собачка з Уханя»! Все російськими політтехноЛОХАми з Банкової зроблено як у кіно — американській комедійній драмі режисера Баррі Левінсона «Хвіст крутить собакою». Водночас сотні заробітчан та туристів з Італії, яка стала епіцентром епідемії в Європі, регулярно перетинають наш державний кордон та несуть смертельну заразу в оселі людей.

Я вимагаю від уряду Шмигаля невідкладно забезпечити кожного українця можливістю придбати за доступною ціною марлевими масками чи респіраторами, одноразовими рукавичками, окулярами та дезінфікуючими засобами. Водночас, малозабезпечені категорії населення, які отримують субсидії на житло-комунальні послуги, мають отримати засоби індивідуального захисту безоплатно. Народні депутати, співробітники поліції, пожежники та медпрацівники повинні бути за державний кошт негайно забезпечені всім необхідним, для уникнення зараження.

Парламент має впровадити адміністративну відповідальність для громадян за недотримання противоепідеміологічних рекомендацій МОЗ, а поліція штрафувати порушників.

Кажуть, що коронавірус боїться диму від шин, всім хто не зміг придбати маску, підійде балаклава. Тож, якщо українці почнуть помирати від пандемії через злочинну бездіяльність влади, я пропоную всім йти на Банкову та робити для Зеленського вечірку з коктейлями.

Україна — не 95-квартал!

Зеленському — імпічмент!

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-03-2020 22:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100