29.03.2024 00:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хто такий Андрій Єрмак? Розслідування

 

За означенням його посади і за аналогією з іншими країнами, це всього-навсього колективна секретарка: зібрати вхідні документи, покласти їх у течку, можливо зробити резюме й віднести президентові; якоюсь мірою це також завгосп. Тобто, завгосп і секретарка.

Весь його попередній політичний досвід — 8 років роботи позаштатним радником Ельбруса Тадеєва, спортсмена, члена ОЗУ Савлохова і за сумісництвом депутата ВР викликає багато питань. Як стало можливим, що ця людина підім'яла під себе всі органи управління України?

Єрмак фактично контролює всі силові структури, крім ЗСУ, хоча намагається поставити і їх під контроль. Він скрізь, де йдуть гроші. І якщо взяти будь-який великий скандал — там обов’язково присутній Єрмак, починаючи від ваґнерґейту і закінчуючи розмінуванням шляхів для танків рф

2 лютого 2023 року відбулася телефонна розмова, в якій взяли участь з американського боку генерал Міллі та Салліван, помічник із національної безпеки, а з українського — Головнокомандувач Залужний та Єрмак.

Можна зрозуміти, чому там був Салліван, але незрозуміло, що там робив Єрмак. За протоколом, там мав бути секретар РНБО Данилов, але — колективна секретарка/завгосп? Після ваґнерґейту, Оману, здачі Півдня України, важко позбутися підозри щодо Єрмака.

Чи довіряєте ви Єрмаку?

sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-02-2023 17:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100