2.05.2024 20:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Наполеон повернувся з Єгипту, що врятувати Францію. Залужний повернеться з Великої Британії, щоб врятувати нашу Україну

Валерій Залужний отримав у нагороду, як найкращий випускник оперативно-стратегічного рівня підготовки, перехідний меч королеви Великої Британії.

Почесне заслання?

Залужний — бойовий генерал чи хто?

Відправив Залужного послом у Велику Британію Зеленський підтвердив, що він заздристне, мстиве антиукраїнське рашистське лайно.

19 травня 1798 призначені для Єгипетської експедиції французькі війська рушили на південь. Ввечері 1 липня війська Наполеона почали висадку біля Александрії і вже наступного дня місто було здобуто.
Директорія Французької республіки за рік знаходилася на межі банкрутства і поразки у війні проти коаліції Австрійської монархії, Османської імперії і Російської імперії. Отримавши відомості про незадоволення всередині країни і про зовнішні погрози, Наполеон 23 серпня 1799 залишив армію генералові Клеберу і відплив до Французької республіки. Йому вдалося уникнути зустрічі з британським флотом, що крейсерував у Середземному морі і 9 жовтня 1799 р. Наполеон спокійно висадився у Фрежюсі на півдні Французької республіки.
Наполеон повернувся, що врятувати Францію.

Вірю, що Залужний повернеться, щоб врятувати нашу Україну.

Залужний — кавалер перехідного меча королеви Великої Британії.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-03-2024 23:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100