30.04.2024 17:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Якби переміг би Петро Порошенко, то повномаштабного вторгнення зараз би не було би», — пише Z-депутатка. Цей допис Безуглої — явка з повинною! Розслідування

Це публічне схвалення Безуглою військової агресії російської федерації проти України?

5% було окуповано України на момент обрання Зеленського, зараз окуповано понад 20% і повномаштабна війна на виснаження триває вже понад 2 роки, щодня гинуть українці.
Ми маємо дякувати Зеленському за 24.02.2022, за руїну, за російський геноцид проти українців, за сотні тисяч смертей, за втрачені міста та землі, за долар по 40?

У кріслі президента зрадник — троянський кінь, який відкрив ворота ворогу і зробив можливим велику війну.

Зруйновані вщент міста та села, здана російським загарбникам в кілька разів більша територія чим була окупована раніше, та сотні тисяч загинувших, мільйони біженців, тотальна корупція та зелена жаба з рукою Патрушева в дупі — це те чого українці заслужили, аби не Порошенко?

«Якби переміг би Петро Порошенко, то повномаштабного вторгнення зараз би не було би», — пише Z-депутатка.

Звісно, що російська розвідниця Безугла вторгнення путіна буде позитивно оцінювати і переконувати нас, що окуповані Херсонщина, Луганщина, Донеччина, Запоріжжя, всі ті тисячі смертей серед цивільного населення від обстрілів та на окупованих, а потім звільнених територіях — це дуже добре.

Безугла подавала знаки у соцмережах своїм рашистським кураторам та повідомила про плани контрнаступу ЗСУ. Зокрема, вона вказала, де буде відбуватися контрнаступ — «Південь», час наступу, яка бойова техніка буде задіяна, та навіть вказала бригаду, яка буде атакувати! Є таке поняття як військова таємниця.

Розголошення відомостей військового характеру, що становлять державну таємницю, за відсутності ознак державної зради -карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років (Кримінальний кодекс України Стаття 422).

 

Злочинна діяльність Мар'яни Безуглої нанесла шкоди ЗСУ та Україні — було зірвано контрнаступ на півдні.

Чому ця зрадниця досі не за гратами?
Цей допис Безуглої — ще одна явка з повинною. Безугла виправдовує та публічно схвалює повномаштабну війну, яку зараз веде проти нашої України путінська росія.
Стаття 436-2 Кримінального кодексу України. Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників
3. Дії, передбачені частиною першою або другою цієї статті, вчинені службовою особою, або вчинені повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової інформації, -караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
Z-влада — це влада зрадників та ворогів України.
Зеленського та всіх Ze-посіпак путіна під арешт за державну зраду!
Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-04-2024 17:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100