30.04.2024 13:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

СЕКТА «ЗЕЛЕНЕ БРАТСТВО» як маніпулятивна технологія фсб рф. Розслідування

На мою думку серіал «слуга народу» був використаний як маніпулятивна технологія, причому з порушенням етичних, моральних норм, а можливо і юридичних.

Я займаюся юридичною психологією, моя колишня наукова керівниця, доктор наук, за завданням однієї правоохоронної структури вивчала «біле братство»увійшовши у цю секту.
Через деякий час змушена була відмовитися від завдання, бо зрозуміла, що втрачає контроль над собою і над дійсністю, яка навколо неї відбувається.
Вона доросла, сформована особистість, захищена знаннями, досвідом і силовою структурою.
Вона не змогла з'ясувати, як здійснюється вплив і дати йому пояснення, лише констатувала, що він дуже небезпечний.
Якщо пам'ятаєте, то в результаті діяльність, «білого братства» була заборонена, а головні персонажі (засновники) отримали тюремні терміни.
Чоловік (прізвище кривоногов) виявися офіцером фсб.
Це була «проба пера» на локальній групі. Наскільки мені відомо, дехто з учасників цієї секти досі є пацієнтами психіатричних лікарень, настільки небезпечним був цей вплив.
Я вивчав і захищав тему «Маніпулювання свідомістю, прийоми і засоби».
Уже після виборів 19 року, перебуваючи в легкому шоку від масового психозу великої кількості адекватних (раніше) людей я, за порадою своєї дочки заставив себе переглянути серіал «слуга народу».
Я був ще більше шокований, коли після перегляду піймав себе на тому (на коротку мить), що я симпатизую голобородьку і, наче, довіряю персонажу, який його зіграв.
Це при моєму політичному, життєвому досвіді, повному несприйнятті (гидливості) до кварталу, певному набору знань психології.
Але воно на коротку мить на мене подіяло.
І я уявив собі масштаб трагедії, коли мільйони людей не захищених так як я, подивилися серіал і зазнали масового психічного враження, ліків від якого у мене немає.
Люди, які піддалися цьому впливу і досі не усвідомили своєї помилки, насправді, уже не здатні критично мислити.
Наголошую ті, кого, навіть, вторгнення не «розблокувало».
У нас, тих, хто не піддався масованому «зомбуванню» непочатий край роботи.
На моє переконання, нам не можна відмежовуватися від людей, які під впливом маніпуляцій зробили фатальну помилку, бо вони зроблять її вдруге, а ми не знаємо їхньої точної кількості, можливо їх знову багато.
Я неодноразово спостерігав, з якою маніакальною впертістю вони захищають свій вибір.
У них немає аргументів, але вони на своєрідному «якорі» і самі без допомоги з нього не знімуться.
Ми маємо змусити себе повернутися до них обличчям, змінити обвинувачувальний тон, на приятельський і крок за кроком, очевидними, простими аргументами привести до тями.

Хоча допускаю, що є «безнадійні», лише сподіваюся, що їх не мільйони.

Богдан Кавуліч, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-04-2024 19:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100