30.04.2024 21:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Стрийська міська рада проти Податкового кодексу

Podatk kodeks27 грудня 2010 року депутати Стрийської міської ради з ініціативи фракції Всеукраїнського об’єднання “Свобода” ухвалили звернення до президента України, у якому засуджують ухвалення Податкового кодексу та вимагають відставки Кабінету Міністрів та розпуску Верховної Ради України. За цю ухвалу проголосувало 43 депутати зі 45 зареєстрованих у залі. Один депутат від КУНу та один від ПР утрималися.

У зверненні, яке зачитав депутат від “Свободи” Олег Кузь, зокрема, йдеться:

“Ми, депутати Стрийської міської ради, обурені політикою уряду Азарова-Тігіпка-Табачника. Впроваджений ними Податковий кодекс – це ніщо інше, як політика новітнього розкуркулення, мета якого остаточне знищення середнього класу в Україні. Наступним кроком буде ухвалення рабського Трудового кодексу, що перетворить працюючих людей на кріпаків нинішніх олігархів. Відповідно, зупинивши боротьбу за свої права, які вже сьогодні обмежує Податковий кодекс, українці отримають від теперішньої влади чергові антисоціальні документи, що написані з метою перенесення як економічної, так і політичної відповідальності із владних партійних структур на органи місцевого самоврядування, зокрема – на рівні районних та міських рад.

Ми переконані, що нинішня влада не здатна здійснювати будь-які позитивні кроки щодо встановлення соціальної та національної справедливості в Україні. Тому боротьба з антиукраїнським режимом має бути перманентною, і про жодні поступки чи компроміси йтися не може.

Підтримуючи українців, що відстоюють свої права, протестуючи проти Податкового кодексу, ми закликаємо їх до подальшої боротьби та вимагаємо відставки Кабінету Міністрів та розпуску Верховної Ради України”.

 

Читайте також:

Житомирский городской совет требует от Януковича ветировать Налоговый кодекс

Сумська міськрада проти Податкового кодексу

Рівненська міськрада вимагає ветувати Податковий кодекс

Володимир-Волинська міськрада вимагає скасувати Податковий кодекс

Рівненська облрада закликала Януковича повернути Податковий кодекс на доопрацювання

Львовский и Луцкий горсоветы требуют ветировать Налоговый кодекс

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-12-2010 11:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100