27.04.2024 00:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Медведчук повернувся у політику для закріплення України в сфері російського впливу

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога вважає, що екс-глава адміністрації президента та кум президента Росії Путіна Віктор Медведчук повернувся у політику для закріплення України в сфері російського впливу.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті «Дзеркало тижня».

«Я нічого хорошого від цих намірів не чекаю. Щастя ж не в тому, щоб просто займатися політикою. Все залежить від кінцевої мети. Спостерігаючи за політичною діяльністю цієї людини з 1997 року і по 2004 рік, я переконався, що його мета — не Україна. Він повертається в політику не для того, щоб займатися розвитком країни. Швидше за все, отримав доручення від своїх кумів втягувати Україну в інститути ЄврАзЕС», — сказав Балога.

Також, на думку Балоги, «там, де Медведчук, успіхи будь-якої влади закінчуються». «Якщо б цей персонаж працював над інтеграцією України в Європу, то в мене не виникало б питань. А займатися останні сім років інтеграцією в неоімперські структури... Мені це не просто не імпонує, мене це як громадянина принижує. Його бажання закріпити Україну в сфері російського впливу було і тоді, коли пані Тимошенко працювала прем'єром, і залишається тепер», — заявив Балога.

Він зазначив, що Україна може співпрацювати в економічній сфері з Росією, але «не потрібно штучно тягнути туди, куди не тягнеться». «У Медведчука, очевидно, завдання — посилити російський вектор», — додав Балога.

Як повідомлялося, 21 березня 2012 року екс-глава СДПУ(о) і колишній глава адміністрації президента Леоніда Кучми Віктор Медведчук заявив, що повертається в політику.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-04-2012 15:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100