27.04.2024 08:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зеленський допомогає путіну вбивати українців-патріотів

Суть політики зрадника Zеленського банально проста: звільнити Україну від українців-патріотів.

Як відомо, сучасні ЗСУ — це те, що створив Порошенко і яке наповнене добровольцями, які кинули своє спокійне життя і пішли до воєнкоматів записуватись до українського війска.Тобто, з перших днів патріотична та пасіонарна частина українського суспільства пішла захищати Україну від ворога. Підштовхування Zеленським до контрнаступу, про який так безпідставно говорили протягом року, без належних засобів для наступу і прориву глибокоешелоновані лінії оборони ворога, які побудував ворог, безумовно призвело до значних втрат обмеженого людського ресурсу, тобто, саме патріотичної і пасіонарної частини. Zеленський це розуміє і йшов на це свідомо. Саме свідомо, як було свідомо здано ним бійців Азову в полон російському ворогу. Саме в цьому суть і свідомого саботажу Zеленським удосконалення мобілізаційного законодавства. Не треба говорити про те, що Zеленський піклується про свої рейтинги. Питання в іншому. За два роки ЗСУ практично без ротації особовий склад ЗСУ вигорає психічно і морально в той час як нацгвардія і поліція стали прихистком для ухилянтів. Приклад такого ухилянства — це зарахування Кварталу 95 до якоїсь із части НГ. Саме ослаблення ЗСУ є суть проросійської політики, яку проводить ворог України Zеленський.

У поєднанні зі страшенною і безкарною корупцією, обкрадання армії, недолугою мобілізаційною політикою, обмеженням свободи дій волонтерів, показове переслідування рядових воїнів, так і таких знакових, як Роман Червінський, Роман Дудін, Сергій Кривонос, Дмитро Марченко — все це разом є умисні дії Zеленського на користь ворога...
Все це умисні дії. Дії продумані, ціленаправлені, свідомі. І що найстрашніше, так це те, що мета Zеленського знищити українців в Україні є метою, яку поставив перед собою путін.
Допомога вагнерівцям та звільнення Цемаха, розмінування стратегічних напрямків, скорочення ЗСУ, закриття ракетних програм, карні справи проти Порошенка та бойових генералів, насичення СБУ агентами росії і прокладання розширених автодоріг до кордонів.
За декілька тижнів у Зеленського закінчуються конституційні повноження президента України та президентська недоторканість.
Зеленський російський диверсант та ворог України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-01-2024 18:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100