30.04.2024 21:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ФСБ рф вирішило знищити добровольців з Правого сектору руками ворога України Зеленського. Відео

 

 

Залужного, генералів і командирів бригад російському шпигуну Ze звільнити виявилося недостатньо... Тепер вороги України почали цілі бригади — підрозділи добровольців розформовувати.

Всіх командирів та бійців ДУК «ПС» переводять із 67 ОМБр, кістяком якої вони є. Проти командирів підрозділів розпочато службові розслідування, — ДУК «ПС»

«Повідомляємо, що вище командування Збройних сил України розпочало процес переведення в інші військові частини всіх командирів та бійців ДУК ПС, які формували бригаду та є її бойовим кістяком. Мотиви таких дій нам не відомі. Всі спроби зупинити цей процес та з'ясувати причини результатів не дали», — йдеться у повідомленні.

"

⚡ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО СИТУАЦІЇ В 67 ОМБР "ДУК"⚡
Повідомляємо, що вище командування Збройних сил України розпочало процес переведення в інші військові частини всіх командирів та бійців ДУК ПС, які формували бригаду та є її бойовим кістяком. Мотиви таких дій нам не відомі. Всі спроби зупинити цей процес та вияснити причини результатів не дали.
Можливо, хтось вважає, що розпорошення бійців ДУК ПС по різних підрозділах Збройних сил призведе до знищення ДУК ПС.
На даний момент в бригаді працюють численні комісії. Вони складають списки бійців, котрі з першого дня існування військової частини здійснювали в її лавах захист України. На командирів підрозділів відкрито службові розслідування, не виключено, що відкриють кримінальні провадження за надуманими звинуваченнями в невиконанні бойових розпоряджень.
Командири та бійці готові відстоювати свою, і полеглих побратимів, честь та гідність в законний спосіб.
Всі накази командування бійцями та командирами виконуються. Залишаються абсолютно незрозумілими дії на цілковите ослаблення боєздатного підрозділу, яким від самого початку повномасштабного вторгнення є дана військова частина.
ДУК ПС був, є і буде оборонцем незалежності України та її територіальної цілісності. Кожен командир та боєць ДУК ПС, в якому б підрозділі він не знаходився, завжди буде взірцем виконання військового обов'язку, зразком дисципліни та мужності.

Дії російського шпигуна Ze проти бійців ДУК ПС спрямовані на знищення бригади, що не може не обурювати усіх, кому відомо про бойову майстерність ДУК ПС

Зараз, коли ЗЕленський і його поплічники нищать завоювання Майдану і готують капітуляцію, ДУК «Правий сектор» є однією з перешкод до встановлення в Україні авторитарного режиму путінського типу.

Саме тому закликаємо вас звернути увагу на цю ситуацію

Закликаємо до МАКСИМАЛЬНОГО поширення!

ЗУПИНІТЬ ЗНИЩЕННЯ БРИГАДИ фсб рф!

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-04-2024 9:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100