26.04.2024 04:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Спільник Коломойського з Одещини Ігор Палиця шантажує Порошенка безпекою громадян

Усі охоронні структури, які з 6 травня 2014 року в Одесі забезпечували правопорядок, з понеділка відсторонені від цих процесів і залишили місто.

Про це заявила радник губернатора Одеської області Зоя Казанжи, повідомляє sprotiv.org.

«Розмовляла з головою Одеської ОДА Ігорем Палицею. Підтверджую та уповноважена повідомити: всі охоронні структури, які з 6 травня 2014 року в Одесі забезпечували правопорядок, з сьогоднішнього дня відсторонені від цих процесів і залишили місто», — написала вона на Facebook.

«Главі ОДА періодично ставили в провину те, що безпека в місті забезпечувалася, мовляв, в ручному режимі. Але саме такий режим, коли навчені і екіпіровані люди здійснювали патрулювання спільно зі співробітниками МВС, допоміг уникнути багатьох неприємних, м'яко кажучи, ситуацій. І такі заходи було вжито лише тому, що в місті, на жаль, були питання до тих, хто, за службовим обов'язком, повинен був займатися охороною громадського порядку», — додала Казанжи.

«Можна скільки завгодно розповідати, писати і дискутувати, як нам захищати місто і змінювати якісний склад правоохоронців, але поки закінчаться дискусії і буде знайдений компроміс, може так статися, що захищати буде нічого», — вважає вона.

Як відомо, Палиця був менеджером бізнесмена Ігоря Коломойського. Він очолював «Укрнафту» до того, як в 2007 році обрався народним депутатом за списками блоку «Наша Україна — Народна самооборона». На початку травня 2014 року Палиця був призначений губернатором Одеської області.

Нагадаємо, що Аваков дав терористам Коломойського, що захопили Укрнафту та Укртранснафту, 24 години на роззброєння.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-03-2015 22:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100