19.03.2024 07:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сільський голова Бобриці Король відповідатиме за знищений ліс — Гладчук. 3 фото

На фото Вадим Гладчук

Редактор інтернет-видання sprotiv.org Вадим Гладчук подав до Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області заяву про кримінальні правопорушення — незаконну порубку лісу, самоправство, до яких причетний сільський голова Бобриці Олександр Король.

“Останніми місяцями при виїзді з села Бобриця в бік села Білогородка громадяни в формі зеленого кольору комунального підприємства “Бобриця” вирубували ліс у межах села та на кілометр за межами села, внаслідок чого з обох боків київської траси аж до білогородського кладовища утворилася просіка. Робочі продавали дрова селянам, казали, що діють на підставі вказівок сільського голови Короля” — розповідає Гладчук.

За словами активіста, попри усні посилання на вказівки Короля, ніяких належних документів на вирубку лісу лісоруби не пред'явили.

Гладчук заявив про своє переконання в тому, що ліс є зеленими легенями Києва, і сільські громади сіл Бобриця та Білогородка не дозволять зажраним криміналізованим царькам позбавити український народ права дихати чистим повітрям на своїй рідній землі.

 

 

 

Суд за скаргою Вадима Гладчука 21 травня 2015 року зобов'язав місцеву міліцію, що «кришує» обрутки Короля, внести заяву в Єдиний реєстр досудових розслідувань і почати слідство, повідомляє sprotiv.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-05-2015 16:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100