17.05.2024 10:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вадим Гладчук: український парламент — Верховну Раду України вже контролюють рашисти! Розслідування

Прочитав у Volodymyr Viatrovych, що «традицію з перейменування назв, які містили комуністичну символіку не подовжив нинішній парламент, хоч не тільки міг, але мав».

У мене взагалі складається враження, що український парламент — Верховну Раду України вже контролюють рашисти!
Принаймі апарат ВР — це точно.
Ось навіть Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики звернувся до Апарату парламенту з вимогою роз’яснити, чому протягом місяця на сайті парламенту не оприлюднили до другого читання текст урядового законопроєкту про заборону УПЦ МП.
Апарат парламенту блокує заборону діяльності підрозділу фсб рф! Це що?
Хтось з депутатів може пояснити, чому на канал Рада виділяють мільйони, а свою головну задачу (його створили спеціально для трансляцій) він не виконує?
Чи Україна вже окупована, а система «Рада» управляється з кремля чи Луб'янки і це не можна показувати українцям та світу?

Чому у парламент не пускають журналістів? Ми ж знаємо про кнопкодавство, бачили голосування руками від Чечетова за тоталітарні закони Януковича, незаконну процедуру ухвалення яких я потім оскаржував до Верховного суду України. Ось новина про це: https://sprotiv.org/44521

При розгляді законопроекту про російський концтабір я бачив відео, що у залі присутні до півсотні депутатів. Звідки потім на табло цифри голосувань понад двома сотнями беруться, коли по факту присутні десятки народних обранців?

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-05-2024 17:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100