19.05.2024 10:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук заявив про позасудові страти журналістів, антикорупціонерів та громадських активістів президентом Зеленським

Громадський активіст та  журналіст Вадим Гладчук заявив про позасудові страти журналістів, антикорупціонерів та громадських активістів Зеленським, — про це повідомляє sprotiv.org.

«В Zе-країні вже стало традицією знищувати людей, які критикують владу чи свавілля.
На журналістів СБУ натравлює ТЦК, щоб мобілізували за антикорупційні розслідування.
Дмитра Штанька, який розповів про корупці схеми та торгівлю посадами Єрмаками навмисно люди Зеленського з ОП перевели на гарячу точку. Точку злили — рашистам. Так у Зеленського зараз прибирають свідків та журналістів.
Тепер розправа над курсантом в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Йде системне знищення Ze-владою журналістів, антикорупціонерів і громадських активістів.
Відправляти на нуль, щоб вбили — це є позасудовою розправою та кримінальним злочином.
Україна перетворюється на клон росії, Ze-влада копіює найгірше у путінського авторитарного режиму», — написав у фейсбук Гладчук.

Нагадаємо, що Зеленський у 2020 році заявив, що інколи йому «хочеться вішати людей»

“...ми, звичайно, не можемо вішати людей. Хоча! Іноді дуже хочеться. А знаєте, чому? Бо було б швидше. Набагато швидше”, – заявив про свої хворі психопатичні фантазії Зеленський у інтерв’ю The Guardian.

СБУ використала військкомат як помсту проти журналіста «Слідства.Інфо» Євгенія Шульгата через розслідування. Чоловік, який керував представниками ТЦК - Олексій Володимирович Біленко, близький до Іллі Вітюка та працює у департаменті кібербезпеки СБУ.У понеділок 1 квітня 2024 року в Оболонському районі Києва до журналіста «Слідства.Інфо» Євгенія Шульгата підійшли співробітники ТЦК та намагалися вручити повістку, повідомляє «Слідство.Інфо».

На початку травня 2024 року стало відомо, що курсанта академії сухопутних військ відправляють на нуль за незручні питання керівництву, щоб його вбили російські окупанти.

Що трапилось зі Дмитром Штаньком, який записував брата Єрмака. Як він загинув на Бахмуті розповів журналістам український розвідник Роман Червинський (53:41), якого за наказом Зеленського тримають під незаконним арештом.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-05-2024 13:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100