30.04.2024 11:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сьомим президентом України обрано Вадима Гладчука

Відповідно до 103 ст. Конституції України
«Чергові вибори Президента України проводяться в останню неділю березня п'ятого року повноважень Президента України».
Відповідно до 5 ст. Конституції України «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування».
Не проведення президентських виборів Конституція України не передбачає.
Тому у неділю, 31 березня 2024 року Народна Центральна виборча комісія провела вибори президента України на Майдані. Одночасно голосування відбувалося на сайті Народної ЦВК у кабінеті виборця.
Згідно підрахунку голосів перемогу у першому турі виборів президента здобув Вадим Гладчук, за нього проголосувало 55.55 відсотка тих хто взяв участь у виборах.
Головним меседжем у виборчій програмі Гладчука була наступна теза: «Люстрація всіх, хто має зв'язки з росією. Мають бути усунені з керівних посад в уряді, парламенті, армії всі хто має російське громадянство, мав або досі має бізнес в росії, має рахунки в російських банках, має дружину або інших родичів в росії, навчався у російських військових навчальних закладах.
Вiд Матвiя 6:21 „Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!“
Ми ніколи не переможемо ворога під керівництвом зрадників».
Також на відміну від свого попередника-дурня Гладчук не відмовляється від залучення до оборони України військ країн НАТО. Гладчук вже підготував листи Джо Байдену, Еммануелю Макрону та Петру Павлу з пропозиціями розмістити американські, французькі та чеські бригади на стратегічних напрямках оборони України.
Також Гладчук підготував листа до СБУ та ГУР МО України, у якому наполягає на необхідності терміново ліквідувати терориста путіна «як Бен Ладена. Як Гітлера. Як Муссоліні. Тільки так можна швидко перемогти у війні та зупинити геноцид українців російською армією», — пише Гладчук.

Більше про сьомого президента України Вадима Гладчука можна дізнатися на його сайті: https://gladchuk.info/sample-page

«Кожен із нас — Президент», нагадує sprotiv.org, до того ж сьогодні 1 квітня, тому правдивість цієї новини може підтвердити чи спростувати приведення чи не приведення до присяги Президента України Вадима Гладчука Головою Конституційного Суду України під час урочистого засідання Верховної Ради України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-04-2024 9:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100