13.05.2024 17:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ВСЕ ПО-СТАРОМУ... ЛИШЕ НОВИЙ СКЛАД “ТЕНДЕРНОЇ МАФІЇ”?

9 законопроектів про держзакупівлі, які передбачають ліквідацію Тендерної палати, 15 березня повернено суб"єктам ініціативи. Реформи держзакупівель не буде?!

Після численних обіцянок з боку влади ліквідувати Тендерну палату та врегулювати ситуацію у держзакупівлях повернено до суб"єктів ініціативи 9 законопроектів про визнання таким, що втратив чинність, ЗУ «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», або про визнання такими, що втратили чинність окремих положень цього Закону. Всі ці законопроекти передбачали повернення до норм законодавства про держзакупівлі 2005 року, а також ліквідацію Тендерної палати України.

15 березня повернено законопроект б"ютівців Кожем"якіна, Кириленка та Шаго, який був поданий вже після ухвалення у першому читанні корупційного законопроекту Кожем"якина — Зварича.

Нагадаємо, що вчора, 18 березня, відбулася зустріч спікера ВР Арсенія Яценюка та Голови Комітету з питань економічної політики Олександра Ткаченка, який є також почесним президентом Тендерної палати України. Вочевидь, молодий політик не проти зайняти місце коло годівниці відмивання державних коштів. А натомість пропонує допомогти у прийнятті того законопроекту, який влаштує “тендерну мафію”.

Отже, складається враження, що “верхи” вже домовилися про держзакупівлі. А все інше – просто гра на публіку?

Ірина Вязова, tenderprof.org.ua

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-03-2008 8:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100