28.04.2024 03:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Володимир Стретович: Тендерна палата – це наш головний біль, який ми знімемо

«Тендерна палата – це наш головний біль, і ми, я думаю, це питання знімемо, хоч би хто його лобіював». Про це «Самообороні» сказав народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Володимир Стретович, коментуючи заяви НУ-НС про скасування Тендерної палати.

На думку Володимира Стретовича, Тендерну палату потрібно взагалі ліквідувати «як громадську організацію, а також міжвідомчі комісії і все, що з нею пов’язано». «Там зібралася незначна кількість депутатського корпусу, яка зуміла собі наварити таких статків, які дозволили навіть заплатити по декілька мільйонів за місце в передвиборному списку», – зазначив народний депутат України, додавши, що він виступає категорично проти організації тендерів у державі громадською структурою.

Володимир Стретович переконаний, що роботу з влаштування тендерів слід організувати таким чином: потрібно дати можливість проводити конкурс тим, хто його оголошує, але встановити відповідну межу.

«Наприклад, до 100 тисяч – на районному рівні, до 500 тисяч – на обласному рівні. Якщо більше мільйона, то проводити у відповідних відомствах у Києві, які займаються цими питаннями», – пояснив свою позицію Володимир Стретович.

«Таким чином, державна структура проводитиме тендер своїми зусиллями, а Генпрокуратура, Рахункова палата, Контрольно-ревізійне управління перевірятимуть, чи правильно цей тендер відбувся. І немає жодних проблем. Це краще, ніж створювати одну корупційну інституцію», – сказав народний депутат.

За словами Володимира Стретовича, питання щодо Тендерної палати може бути винесене на голосування у Верховній Раді.

«Народна самооборона»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-03-2008 12:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100