20.05.2024 14:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бютівці пропонували Банковій зірвати вибори у Києві

Заступник глави Секретаріату Президента України Ігор Пукшин повідомив, що останнім часом до нього особисто зверталися емісари від БЮТ із пропозиціями організувати і втілити юридичні комбінації з метою зриву виборчої кампанії у Києві, інформує сайт Президента.

За задумом, скасування виборів столичної влади мала б статися через судові рішення за позовами третіх сторін. «По суті, пропонувалося провести рейдерскую атаку на місцеве самоврядування, а заразом і на партнера по демократичній коаліції — блок «Наша Україна — Народна самооборона». Ймовірно, БЮТ добре усвідомлює, що його кандидат на посаду міського голови має вельми сумнівні шанси на перемогу, але шляху назад немає, тому й виникла ідея провалити вибори. Такі слизькі пропозиції було одразу відкинуто як незаконні і аморальні. Якщо БЮТ добивався виборів у Києві — нехай чесно і відкрито змагається за результат, а не обманює громадськість», — каже Пукшин.

Він також зазначив, що, висунувши на посаду київського міського голови першого віце-прем'єр-міністра Олександра Турчинова, уряд намагається уникнути відповідальності за істотні помилки у здійсненні економічної політики.

«Перекидаючи пана Турчинова на Київ, БЮТ хоче вбити двох жирних зайців — забезпечити владний плацдарм у столиці і вивести ключову фігуру в цій політичній силі з-під критики за значні економічні втрати. Парадокс: одного з авторів кризових явищ в економіці країни делегують керувати містом, яке у п'ять разів наростило річний бюджет. Напевно, для продовження економічних експериментів і перевірки киян на міцність», — вважає Пукшин.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-04-2008 7:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100