19.05.2024 21:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Замовник поливання брудом кандидатів в мери Києва розкрив себе (ВІДЕО)

25 квітня у сюжеті програми «Максимум» на каналі ICTV екс-гендиректор “православного” каналу “Київська Русь” чорний піарник Володимир Петров визнав, що саме він замовив обливання кабачковою ікрою кандидата на посаду мера Києва, незалежного журналіста Юрія Шеляженка.

Нагадаємо хроніку подій.

10 квітня Юрій Шеляженко викрив корупційні дії народного депутата від БЮТ Олега Ляшка у кришуванні тендерної мафії, причому охоронці офісу депутата напали на Юрія Шеляженко і намагалися знищити докази корупції свого шефа.

16 квітня кореспондент сайту “Відеоновини”, що належить Петрову, запросив Шеляженка на інтерв’ю, під час якого кандидата в мери Києва і незалежного журналіста підступно облили кабачковою ікрою.

За годину в інтернеті було розміщено брехливе повідомлення та відеозапис під фальшивим заголовком “Журналист Шеляженко облит фекалиями во время разоблачительного интервью”, а після того кілька днів на цю брехню вели банери з найрозкрученіших сайтів UA- нету.

По оцінкам експертів, замовники провокації витратили на розміщення брехні в інтернеті близько 10 тисяч доларів.

Пропонуємо переглянути відеозапис передачі ( http://www.youtube.com/watch?v=wP0jMvYBSSI ) та його транскрипцію:

Код для вставки відео

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wP0jMvYBSSI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wP0jMvYBSSI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Зробити кандидату на голову: піарники та піар-аси на виборах мера Києва

Ведучий: Щороку навесні в Україні призначають нові вибори. Це традиція. Але які ж то вибори без брудних технологій? Звичайно, ніякі. Смердючий піар у рубриці “Скандали тижня”.

Диктор: Свободу слова в Україні душать чи то фекаліями, чи то кабачковою ікрою.

(показують поливання ікрою. Шеляженко: “давайте продолжим этот разговор”, відкидає цеберко за кадр і спокійно продовжує давати інтерв’ю)

Шеляженко, коментує: Это был такой маленький скромный теракт.

Диктор: Журналісту Юрію Шеляженко під час інтерв’ю заткнули рота цеберком загадкової рідини.

(Шеляженко: “похоже, это что-то пищевое”)

Титр: Юрій Шеляженко, журналіст газети “Молодіжний листок”. Коментує: Она пахла как икра, и я чувствовал, что это икра.

Диктор: Він відчув запах ікри, опоненти – зовсім інший запах. Замовником гидотної акції Юрій Шеляженко вважає одного з народних депутатів. Журналіст начебто викрив його корупційні дії у тендерних закупівлях. А виконавцями – “колег” із сайту “відеоновини”, які виманили його на інтерв’ю.

Титр: Володимир Петров, головний редактор інтернет-сайту “Відео новини”. Коментує: Я имею косвенное отношение к тому, что Шеляженко облили. Я отблагодарил тех людей, которые это сделали, и я их премировал из своих личных средств.

Диктор: Шукати чистої правди журналіст пішов у брудну політику. Став кандидатом у мери Києва. І вже зрозумів, що таке вибори “з душком”.

Шеляженко, коментує: Пусть меня хоть сто раз польют дерьмом, за свободу слова я буду бороться!

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-05-2008 8:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100