19.05.2024 09:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юльо, Бздунівка за Вас!

Спостерігаючи за щоденними політичними перипетіями важко уявити, що колись був «Майдан». Що ті, хто нас щоденно «мають» (і не лише «на увазі»), у листопаді 2004 заслуговували на щось більше, ніж на зневагу.

Лист

Одержувач: Тимошенко Юлія Володимирівна, Прем’єр-міністр України,
Будинок Кабінету міністрів

Відправник: Василь Коптюк, політолог,

Село Бздунівка, хата з краю.

Шановна Юлія Володимирівна! Пишу Вам листа з села Бздунівка. Як єдина людина з «вищою» освітою у нашому селі (8 класів), звертаюся до Вас, вельмишановна Пані Прем’єр, з одним важливим проханням!

Я, та й усе наше село, свято переконані, що Ви – спасіння України, її поводир до розвинутої сім’ї Європи. Ми всім селом голосуємо за Вас! І завжди дивимось Вас по телевізору, він в нас до речі один і працює виключно по неділям. Оскільки у неділю новин майже нема, то бачимо ми Вас, наша спасительниця, вкрай рідко.

А ось нещодавно з’явилася така унікальна можливість – відрядили ми до Києва на навчання нашого єдиного у селі студента – Колю …Збирали, як водиться, усім селом, але грошей назбирали все одно мало (та й у вас у Києві не багато! Ми знаємо – «інхвляція»… ). Ну все ж зарізали порося, кількох курей, нагнали (чого гріха таїти) трохи біленької — і в добру путь – поїхав Коля до столиці. До речі, вступив він з першого разу! (адресу продажного члена комісії висилаю разом з банкою олії, кажуть у Києві дефіцит)
Та от провчився Коля кілька місяців та й приїхав на канікули до батьків, ну, відпочити – корову попасти, свиней погодувати…Ну справа-то не в цьому. Коля почав новини усякі розказувати столичні та навіть міжнародні! Слухати його збиралося все село. А він і розповідав. І про уряд, і про Євро-2012 і про верховну раду…

От тільки, Колі мабуть таки всілякої наплели брехні у Києві. Бо казав він, що все зло від вас.
Нажахав нас Коля, не дай Боже! От взяв і ляпнув, що Ви з Партією регіонів об’єднуєтесь аби від Президента всю владу собі загребти! Про якусь там конституційну реформу плів, що буцімто БЮТ хоче нову Конституцію прийняти і зробити Україну якоюсь «парламентською республікою».(А шо то таке? Поясніть нам, сердешним!) Тоді, начебто, і президент не потрібний буде. Коля на селі розповідав, що Ви таке у Страсбурзі казали. А ще він плете, що якщо таке дійсно станеться, то всю Україну по клаптях поділять олігархи, ті що сидітимуть у Раді. А ще, що ви в усіх бідах Уряду звинувачуєте Секретаріат Президента і сваритесь з головою держави з усіх можливих питань. Мабуть, Коля таки щось не дочув.

Ми у такі наклепи на Вас не віримо! Ви ж чесна і свідома, справедлива! Ви ж завжди дотримуєтесь свого слова та коаліційних угод. От я і не повірив нашому студенту, коли той доводив, що БЮТ заважає працювати Парламенту, буцімто шантажує: або приймайте нову Конституцію, або ми не розглядатимемо Закон про Кабмін. І не вірю, що Микола Томенко міг з парламентської трибуни так нагрубити Президенту: «хай скаже з яким урядом йому зручно працювати, з опозиційним, чи зі своїм Секретаріатом». Хоч убийте, але не вірю, що ви готові співпрацювати з «регіо-аналами» аби тільки обмежити владу Президента! Ми з Вами знаємо, що Ви завжди його підтримували і на майдані і у Парламенті. А ще не вірю, що БЮТ хоче розколу коаліції. Бо ж НУ-НС не хоче за зміни у Конституції голосувати. Бо це не закон, а як казали у одному серіалі (у нас три серії показали) то «бєспрєдєл»! Ну, де це бачено…Президент — то гарант незалежності і тої самої конституції.

І ще Коля казав, що БЮТ назвав всі заклики Нашої України: чи-то х#$@нею, чи-то «безпідставними випадами», і що нинішню форму правління «бютівці» назвали безладдям. Ну, не вірю! І невже вони не розуміють, що вам та влада ні до чого, ви ж на благо України працюєте — і вдень, і вночі! І Президенту допомагаєте, і з «інхвляцією», і газ нам, простим українцям дістаєте! Та вам же просто не потрібна та влада!

Ми всім селом віримо Вам, хоч і рідко Вас бачимо. А Колі не віримо! Як не брехне, то не дихне! Прохання у мене до Вас, Юлія Володимирівна, напишіть нам листа (та й тому Колі), що то йому у Києві збрехали. Аби не брав хлопчина «дурного до голови та важкого до рук» — бо буде горе.

Щиро Ваш політолог з села Бздунівка, Василь Коптюк.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-05-2008 11:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100