9.05.2024 05:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Корумпований Кабмін Тимошенко за КПРС

 

КПРС — це не Комуністична партія Радянського Союзу,

Корумпований Кабмін Тимошенко за КПРС
 

як ви могли б подумати, а Комісія по розгляду скарг, яку пропонується заснувати при уповноваженому органі з держзакупівель у новому законопроекті, запропонованому Кабміном.

Починає підтверджуватися припущення про те, що процесом реформування держзакупівель керує стара компанія, а риси корупційного “громадського контролера” починають проглядати у новому запропонованому Кабміном законопроекті про держзакупівлі. Тендерну палату з Закону скасовано, але складається стійке враження, що група зацікавлених посадовців намагається відтворити корупційну систему наново.

Країнам СНД, як не гірко це визнавати, властива схильність до корупції. Найбільшу загрозу махінацій та корупційних угод для України може становити Комісія по розгляду скарг (КПРС) при Мінекономіки. Зрозуміло, що важливо не те, як назвати орган контролю за держзакупівлями, а те, що він собою являтиме. А головне, які посадовці будуть займатися тендерними питаннями, хто ще, окрім

Екс - віце президент Тендерної палати, нардеп - бютовец Антон Яценко
Екс — віце президент Тендерної палати, нардеп — бютовец Антон Яценко

“молодого вченого” казнокрада — бютівця Антона Яценко може ввійти до складу КПРС?

КПРС — колегіальний орган до складу якого входять представники різних гілок влади. Так саме гілок влади, виконавчої та законодавчої. А це вже поза конституційниму нормами — порушується рівновага. А ще КПРС є ще свого роду консультативно-погоджувальним органом який має можливість надавати рекомендації уповноваженому органу щодо найбільш корупційно небезпечної процедури закупівлі у одного учасника.

Тож незмінні інтереси Комуністичної партії у обличчі Голови Комітету ВР з питань економічної політики Олександра Ткаченка буде підтримано у разі створення КПРС. Не дарма і назва комісії виходить промовисто-сенсаційною.

Тимошенко відроджує корупційні схеми казнокрадства у сфері держзакупівель у формі КПРС
Тимошенко відроджує корупційні схеми казнокрадства у сфері держзакупівель у формі КПРС

За матеріалами Тендерної палати закупівель

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-05-2008 19:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100