6.05.2024 13:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Анонс. 22 травня — вибори мера Києва на Хрещатику

22 травня 2008 року о 13-00 у м. Києві біля станції метро Хрещатик Молодіжна ЦВК під патронатом ВМО «Молодь – надія України» проведе інформаційно — просвітницьку акцію «Вибори мера Києва на Хрещатику».

За словами заступника голови Молодіжної ЦВК Валерії Абрамової у бюлетень для голосування включено 10 кандидатів на посаду Київського міського голови, прізвища яких у бюлетені розміщені у порядку їх реєстрації Київською міською територіальною виборчою комісією. Це: Віталій Кличко (самовисування), Олександр Турчинов (блок Юлії Тимошенко), Вадим Гладчук (самовисування),  Олег Тягнибок (ВО «Свобода»), Віктор Пилипишин (блок Володимира Литвина), Леонід Черновецький (самовисування), Олександр Омельченко (самовисування), Євген Жовтяк (самовисування), Микола Катеренчук (самовисування), Василь Горбаль (Партія регіонів).

Головним критерієм відбору для включення у виборчий бюлетень кандидатів у столичні мери для Молодіжної ЦВК стала їх передвиборча активність та великі інвестиції у власну популяризацію серед виборців.   

Одночасно з виборами міського голови відбуватимуться імпровізовані вибори до Київради за партійними списками, киянам буде запропоновано взяти участь у вуличних виборах за пропорційною виборчою системою.

До виборчого бюлетеня вуличних виборів, з майже чотирьох десятків партій та блоків, зареєстрованих Київською міською територіальною виборчою комісією до виборів 25 травня 2008 року, передусім включені партії та блоки, що у березні 2006 року отримали найбільшу довіру виборців на виборах у Київраду.

Молодіжна ЦВК пропонує усім політичним партіям та блокам, що мають намір брати участь у проекті «Вибори на Майдані» звертатися про внесення до бюлетенів для вуличного голосування за телефоном: 8-050-462-94-15. Акредитація журналістів за телефоном: 240-94-15.

 

ДОВІДКА. ВМО «Молодь — надія України» регулярно проводить «Вибори на Майдані», починаючи з 1998 року.

У березні 2002 року за два тижні до дня голосування всі соціологічні фірми та консорціуми оприлюднили результати опитувань громадської думки у яких вони стверджували — до парламенту не потраплять ні СПУ ні БЮТ. В той же час Молодіжна ЦВК під керівництвом Вадима Гладчука не побоялася та не продалася кучмістам і єдина повідомила громадянам правду про справжні політичні симпатії виборців — у Верховній Раді 2002 – 2006 років будуть і СПУ і БЮТ, що обов’язково подолають 4 відсотковий бар’єр.

Коли у 2006 році всі соціологічні контори та фірмочки заявляли про непереможність кандидата від корумпованої влади на посаду Київського міського голови, молодіжний виборчком за результатами 4 етапів попередніх виборів вперто заявляв — Олександр Омельченко більше ніколи не буде мером Києва. Так і сталося.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-05-2008 14:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100