19.05.2024 18:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юлія Тимошенко стала Героєм Росії

Юлія Тимошенко стала Героєм Росії
Юлія Тимошенко стала Героєм Росії

Прем’єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін висловив вдячність главі українського уряду Юлії Тимошенко за своєчасне розірвання з угоди про розділ продукції з групою компаній Vanco International Limited (США) на зустрічі віч-на-віч, що відбувалася  у рамках засідання Ради голів урядів країн Співдружності Незалежних Держав.

Також Путін подякував Тимошенко за ревальвацію курсу гривні та відповідне здешевлення долару. В.Путін підкреслив, що маленькі кроки уряду Тимошенко на підрив довіри населення республіки до американської валюти — це великий стрибок назустріч до єдиного рубльового простору у рамках угоди про ЄЕП.

За повідомленням ІА REGNUM прем’єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін на зустрічі віч-на-віч повідомив главу українського уряду Юлію Тимошенко про присвоєння їй високої нагороди «Героя Росії».

“Уряд Російської Федерації вдячний уряду України за своєчасне вирішення проблеми із “зачистки боргів” за поставлений газ”, — сказав В. Путін, висловивши вдячність главі українського уряду Юлії Тимошенко за вирішення питання газового боргу.

Ю.Тимошенко також висловила впевненість у тому, що українсько-російські відносини у разі підтримки Росією її кандидатури на президентських виборах у подальшому будуть розвиватися більш динамічно. Цьому вже сьогодні сприяють документи, підписані між двома країнами в рамках роботи українсько-російської Міждержавної комісії з економічних питань. 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2008 18:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100