7.05.2024 18:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук: Тимошенко так взялася за столичні вибори, бо переслідує власні інтереси в будівельному бізнесі

Вадим Гладчук
Вадим Гладчук

Лідер ВМО “Молодь – надія України”, журналіст та кандидат на посаду Київського міського голови В.Гладчук стверджує, що нинішні столичні вибори, як жодні інші, залежать від погоди. “Якщо буде сонце – воно сміятиметься над Кличком, а буде дощ – він плакатиме за Черновецьким”.

Він також розповів про технічних кандидатів. За його словами, найбільше їх у БЮТу — аж 11.

Два є у Кличка, стільки ж і у Пилипишина. Є такий кандидат і в Партії регіонів.

“Я знайшов лише одного технічного кандидата, якого зафрахтував Л.Черновецький, — це Богдан Бровський. Не знаю чому, але Черновецький не став застосовувати цю технологію.

Завдяки технічним кандидатам та поданням від Турчинова БЮТ має 13 членів майже на кожній виборчій дільниці, а Черновецький всього 3”.

Та найбільша небезпека, за словами кандидата, нависла над Кличком.

Гладчук: найбільша фальсифікація буде при підрахунку голосів
Гладчук: найбільша фальсифікація буде при підрахунку голосів

“Два технічні кандидати — Клейнос та Ключинський у бюлетенях обступили з двох боків прізвище спортсмена. Цей хід може дозволити “помилково” перекладати бюлетені, проголосовані за Кличка, в пачки за цих кандидатів. Розрахований цей хід і на “партію сліпих”, хтось, поспішаючи чи недогледівши, випадково може поставити галочку повз прізвища Кличка”.

Вадим Гладчук також розкритикував і діяльність Комітету виборців України. “Ця організація працює на Черновецького і озвучує темники, створені його командою. В 2002 році КВУ отримувала гроші від СДПУ(0), а тепер ходить клянчити їх по посольствах, декларуючи свою демократичність”.

“Хочу ще застерегти киян стосовно підготовленого Ю.Тимошенко законопроекту “Про комплексну реконструкцію кварталів застарілого житла”. Цей законопроект – житловий геноцид! Відповідно до пропозицій Тимошенко людей можна виселяти без їхньої згоди, примусово. За існуючою конституційною нормою, це можна робити у випадку суспільної необхідності, а Тимошенко це право бажає передати місцевим органам влади. Крім того, людям не буде надаватися житло поблизу місця проживання з урахуванням компенсації в метрах. Їм будуть платити ринкову вартість без урахування брокерських винагород, витрат на переїзд і ремонт нового житла, тощо. 

Юлія Тимошенко та Володимир Путін
Юлія Тимошенко та Володимир Путін

За нашою інформацією, Ю.Тимошенко робить цей закон навмисне під будівельні структури свого чоловіка, який прагне роширити свій будівельний бізнес у столиці. Так це чи ні, ми намагаємося з’ясувати через СБУ та Генпрокуратуру.

На моє переконання, саме тому Ю.Тимошенко так взялася за столичні вибори, бо переслідує власні інтереси в будівельному бізнесі. Мабуть, цим і пояснюється велика кількість забудовників, які є у списках БЮТ до Київради”, — стверджує В.Гладчук.

Він нагадав і про ДТП в Черкасах, яке сталося в 2007 році, коли автомобіль супроводу Ю.Тимошенко врізався в інше авто.

Гладчук: Юлі пора приміряти наручники. Для початку хоча б з секс - шопу
Гладчук: Юлі пора приміряти наручники. Для початку хоча б з секс — шопу

“Вона була тоді присутня, але не зупинилася і не надала допомоги постраждалим, а це злочин. Зупинилося лише авто, що вчинило аварію, і то лише для того, аби зняти номера!”.

За словами пана Гладчука, цю інформацію старанно видалили навіть із електронних ЗМІ.

Щодо запитання про рейтинги БЮТу, В.Гладчук відповів:

“Наша організація вже тривалий час проводить опитування громадськості. Якщо поглянути на результати опитувань до того, як Тимошенко очолила уряд, тоді БЮТ підтримували близько половини киян.

А коли Тимошенко стала прем’єром, і люди побачили катастрофічне зниження свого рівня життя, рівень інфляції, то люди розчарувалися в ній. Про це свідчать навіть вчорашні результати “виборів на майдані”: БЮТ отримав лише 20,3% голосів.

Насправді, вислів Балоги, що Київ стане для Тимошенко Сталінградом, є вірним. Він уже став для неї таким. Сталінградом для Тимошенко Київ зробили не вибори, а її діяльність. Люди побачили її некомпетентність та відверту брехню. Наприклад, навіщо брехати, що призов відмінять на початку 2008 року? Я знаю багатьох колишніх прихильників Тимошенко, проти яких порушують кримінальні справи за те, що вони їй повірили і не пішли до армії.

Думаю, що кожен день роботи Юлії Володимирівни на посаді прем’єра працює проти неї”, заявив Гладчук та побажав українцям поменше брехливих політиків... 

Без коментарів
Без коментарів

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2008 20:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100