20.05.2024 07:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Причиною смерті депутата стало запізнення швидкої, яка прибула на місце ДТП лише через 3 години

За фактом ДТП, в якій загинув Михайло Сирота, порушили кримінальну справу
 

За фактом ДТП, в якій загинув Михайло Сирота, порушили кримінальну справу

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій учора ввечері загинув один з авторів української Конституції, перший заступник голови комітету ВР із питань правової політики — народний депутат Михайло Сирота, порушили кримінальну справу.
За статтею 286-тою: порушення правил безпеки дорожнього руху. За попередніми даними, Тойота Камрі, якою керував загиблий, зіткнулася «лоб у лоба» з ДЕУ «Ланос» на 39-му кілометрі шляху Устимівка-Гребінки-Узин на Київщині. На місці ДТП зараз працює кореспондент 5-го каналу Азад Сафаров. Він повідомив останні подробиці трагедії, в якій напередодні загинув Михайло Сирота.

Азад Сафаров, 5 канал: «Аварія трапилася  по дорозі до Узина біля Одеської траси. враховуючи зовнішній вигляд обох машин, можна стверджувати, що зіткнення відбулося на великій швидкості. тойота камрі на якій їхав нардеп Михайло Сирота залишилася на дорозі, а друга машина деу ланос після зіткнення вилетіла на узбіччя, та лежить догори ногами. Обидва водіїї померли на місці. За попередніми данними експертів — винний у ДТП — водій деу ланос , який виїхав на зустрічну смугу. Таке заперечує дід зигбилого за кермом деу  юнака, який прибув  на місце аваріїї першим. За його словами, правила порушив водій тойоти, проте ,як ствердує свідок,  він після аваріїї ще був живий та міг говорити, а його дружина , навіть, вільно пересуватися. Він завевняє причиною смерті депутата стала не аварія, а зпізнення швидкої., яка прибула на місце подіїї лише через  3 години».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-08-2008 11:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100