20.05.2024 08:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У чорний список України потрапив лужниківський спонсор Луценка

Міністерство закордонних справ Росії висловило протест через недопуск на територію України депутата Держдуми Сергія Маркова.

Про це ідеться у повідомленні МЗС Росії

«Українська влада в черговий раз вирішила вдатися до практики, що стає, вочевидь, улюбленою в арсеналі антиросійських дій офіційного Києва, — закривати в'їзд до країни російським політикам, у тому числі й депутатам парламенту», — сказано в заяві.

На думку МЗС Росії, рішення Києва – «наскрізь порочна політика, яка лише ускладнює розвиток двосторонніх зв'язків».

МЗС затверджує, що Марков прямував до Києва для участі в конференції «Україна і Росія: оцінки сторінок сучасної історії».

«Бажання не допустити на неї російського дослідника не робить честі українській владі, яка явно уникає компетентної і предметної публічної розмови про проблеми нашої спільної історії. Вочевидь, позначається хиткість позицій і підходів», — затверджує МЗС Росії.

За їхніми даними, в українські «чорні списки» включені також й інші російські депутати – Костянтин Затулін, Віктор Водолацький і заступник спікера Держдуми Олександр Бабаков.

Як відомо, Бабаков є представником так званої «лужниковської групи», що контролює низку українських обленерго і мережу готелів, куди входять «Прем'єр-палац» і «Ореанда».

Бабаков в Україні тісно співпрацює з Юрієм Луценком.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-09-2008 18:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100