20.05.2024 11:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович напився і піде балотуватися в президенти

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що поки немає домовленості з Блоком Тимошенко про створення коаліції.

«Ніякої домовленості не було і ніякої коаліції поки що не планується», — сказав Янукович в ефірі 5 каналу.

«Ми вийшли лише з єдиною думкою, що треба починати процес єднання країни, щоб влада, якої б вона не була, щоб вона була залежна від українського народу», — додав він.

Стосовно домовленостей з БЮТ про зміни до Конституції, Янукович відповів: «Ми поки що ні про що не домовились, ми ведемо сьогодні переговори».

«До речі, ми сьогодні не ставимо за мету домовлятись тільки з БЮТ. Чим більше ми об’єднаємо навколо майбутньої Конституції депутатів, тим більше ми об’єднаємо український народ», — сказав Янукович.

На питання, чи може Янукович стати спікером в коаліції з Тимошенко, лідер регіоналів сказав, що «мене не цікавить жодна посада в країні».

«Я влади в своєму житті, як кажуть, напився вже вдосталь. Мене цікавить, яким чином ми можемо втілити нашу мету в життя. І якщо для цього потрібна буде будь-яка посада, і для цього буде прийняте рішення – я буду підкорятись будь-якому рішенню», — зазначив Янукович.

Водночас Янукович натякнув, що буде балотуватися на виборах президента 2010 року.

«Це рішення приймається з’їздом партії. Я особисто – безумовно буду підтримувати (довга пауза) участь партії в цих виборах і на сьогоднішній день, мені здається так, що мені не уникнути від цього процесу».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-09-2008 7:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100