20.05.2024 13:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бандитизм та викрадення людей забудовниками

Бандитизм та викрадення людей забудовниками на вулиці Панаса Мирного, 11.

9 вересня 2008 року було брутально побито місцевих мешканців та громадянських активістів, що протестували проти неправової забудови в м. Києві, за адресою вул. Панаса Мирного, 11. Одного з них цілеспрямовано викрали, але громадяни перешкодили машині з викрадачами вільно залишити місце побиття.

За інформацією місцевих мешканців, близько 9 години ранку стадіон Київського національного університету технологій та дизайну оточили озброєні спецзасобами невідомі особи у бойовому спорядженні (бронежилети, захист рук та ніг, міліцейські каски).

Невідомі не пускали громадян на територію стадіону, погрожуючи силою. Під їх охороною робітники почали руйнувати стадіон. Автогеном було зрізано спортивні споруди, на територію були завезено бетонні блоки.

Місцеві мешканці почали вимагати документи від невідомих, але їм нічого не показували.

Близько 13-00 при спробі місцевих мешканців пройти на стадіон, до них було застосовано силу. Кільком жінкам було нанесено травми, а одного з протестувальників було побито, після чого невідомі у формі його взяли за руки і ноги, і понесли до автомобіля «Ланос», державний номер «АА 6046 ЕТ», з написом Холдинг охоронних підприємств «Шериф».

При цьому знаходився співробітник міліції, який не втручався. Схопленого силоміць посадили в вказаний «Ланос», який після цього здійснив спробу наїзду на одного з журналістів, що здійснював відеозйомку події, знаходячись на пішохідній зоні університету.

Втім, по вулиці Панаса Мирного «Ланос» було заблоковано автомобілем протестуючих, і після того, як прибув наряд міліції, викраденого випустили з машини. Міліція нападників не затримала.

Після цього невідомі «охоронці» та робітники залишили стадіон, без перешкод з боку міліції. Зруйновані спортивні споруди залишили лежати там, де їх було зрізано автогеном.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-09-2008 9:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100