20.05.2024 13:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Медведька Тимошенко порадили не брехати про отруєння президента Віктора Ющенка

Генеральна прокуратура заявляє, що факт отруєння президента Віктора Ющенка доведений слідством, різними іноземними лабораторіями та експертизою із залученням міжнародних спеціалістів.

Про це сказано у заяві прес-служби ГПУ у відповідь на висловлювання прем’єра Юлії Тимошенко про те, що Генпрокуратурі для розслідування цієї справи слід було залучити найкращі закордонні лабораторії.

Прес-служба заявляє, що отруєння Ющенка діоксаном «вважається доконаним фактом, який сумніву не підлягає».

«Водночас ми переконливо рекомендуємо політикам та особам, які займають особливо відповідальне посадове становище в державі, утримуватися від подібних заяв. Застерігаємо усіх від втручання у діяльність правоохоронного органу, яке має на меті добитися прийняття незаконних рішень, що переслідується законом», — сказано у повідомленні прес-служби.

Крім того, у повідомленні стверджується, що Тимошенко висловила сумніви щодо отруєння Ющенка діоксином.

Як відомо, у четвер Тимошенко з’явилася на допит у якості свідка у справі про отруєння Ющенка.

При цьому вона заявила, що якщо Генеральна прокуратура «дійсно хоче з'ясувати правду, то потрібно було б звернутися до президента України і звернутися до найкращої європейської лабораторії, залучити експертів з усіх країн, які мають такі самі лабораторії, щоб дійсно публічно зробити аналіз, довести все, а після того людей на допити тягати».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-09-2008 11:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100