20.05.2024 14:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Терпець власників МАФів увірвався!

Видавши на-гора Рішення Київської міської ради від 17.07.2008 року №58/58 «Про заходи щодо впорядкування об’єктів торгівлі (малих архітектурних форм)» (див. електронну копію Рішення на веб-сайті Київської муніципальної газети «Хрещатик») столична влада завзято взялася за знесення багатостраждальних МАФів. Це викликало серйозне занепокоєння Спілки орендарів і підприємців України, яка 21.08.2008 р. ініціювала проведення наради під головуванням першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка. На превеликий жаль, з незрозумілих причин до протоколу наради не потрапили деякі дуже важливі домовленості (призупинити знесення МАФів до завершення розгляду питання робочою групою за участю представників СОПУ), зате потрапили тези, які на нараді не озвучувалися…

Знесення МАФів тривало. Обурені такою поведінкою столичної влади, об 11:00 10.09.2008 р. підприємці пікетували Київську міськдержадміністрацію з вимогою припинити свавілля. До пікетувальників вийшов сам Леонід Черновецький і особисто пообіцяв захистити малий бізнес столиці.

За результатами наради в КМДА було складено черговий протокол, згідно до п.4 якого демонтаж МАФів призупиняється до понеділка, 15.09.2008 р.:

Втім, вже зранку 11.09.2008 р. до Спілки орендарів і підприємців України почали звертатися підприємці зі скаргами… на ті ж таки знесення МАФів!!! Виявилося, що тепер ця ініціатива виходить не з київської мерії, а з районних у м.Києві адміністрацій. Постає резонне запитання: чого в такому випадку варті обіцянки мера і його заступників?!

А поки що боротьба власників МАФів за збереження свого бізнесу триває.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-09-2008 12:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100