20.05.2024 05:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Циркуляр» про дострокові вибори є фальшивкою

У НУНС спростовують інформацію про те, що місцевим організаціям був розісланий циркуляр, в якому дострокові вибори названі головним пріоритетом.

Про це заявив народний депутат від НУНС Андрій Парубій.

«Інформація, яку озвучив на засіданні Верховної Ради Іван Кириленко про те, що регіональними відділеннями «Нашої України» розійшовся циркуляр, в якому наголошувалося, що для нас найважливішими є дострокові вибори, не відповідає дійсності. І насправді це піар-хід, для якого, на жаль, використовується трибуна Верховної Ради. Низові організації «Нашої України» такого циркуляра не одержували і одержувати не могли», — сказав депутат.

Парубій відзначив, що він, як керівник Львівської обласної організації «Нашої України», знав би про існування такого циркуляра.

На думку Парубія, це — пропагандистський хід БЮТ для того, щоб виправдати свій союз з Партією регіонів.

«Це певний пропагандистський хід БЮТ, який хоче виправдати створення коаліції з Партією регіонів тим, що народ не хоче дострокових виборів. Нібито тільки небажання привести до дострокових виборів вимушує їх на цей тимчасовий союз», — цитує його слова Ліга.

Як повідомили ЗМІ , лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив з трибуни Верховної Ради, що в місцеві організації НУНС був направлений циркуляр, суть якого зводилася до розпаду коаліції і дострокових виборів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-09-2008 13:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100