20.05.2024 08:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Син депутата від Партії регіонів на Bentley вбив дівчину на мотоциклі

В Сімферополі сьогодні вночі сталася аварія за участю трьох автомобілів і мотоцикла, в результаті якої загинула 25-річна дівчина – водій мотоцикла.

Як повідомляє прес-служба Управління Державтоінспекції в Криму, ДТП сталося в районі залізничного вокзалу біля 3-ої години ночі.

Мотоцикл «Сузукі» здійснював поворот, коли в нього врізався автомобіль Bentley, що рухався назустріч. Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, відзначили в ДАІ. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями: Daewoo і Geely.

Дівчина-мотоцикліст отримала травми, не сумісні з життям. Водій Bentley — 24-річний житель Сімферополя — госпіталізований із струсом головного мозку.

В той же час, за інформацією джерела Нового регіона, ця аварія може викликати громадський резонанс в кримській столиці, оскільки за кермом «Бентлі» знаходився 24-річний Віталій Файнгольд — син депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда. Знайомі загиблої дівчини стверджують, що вона завжди їздила дуже акуратно.

Нагадаємо, український тижневик «Комментарии» вніс Йосипа Файнгольда до списку найбагатших жителів Криму. За даними видання, стан співзасновника автотранспортного підприємства «Автодом» і депутата Сімферопольської міськради від Партії регіонів, оцінюється в 68 мільйонів доларів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-09-2008 13:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100