20.05.2024 05:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В «Нашій Україні» пропонують Луценку піти у ПРіБЮТ

Депутат від НУНС Роман Зварич заявляє, що «Народна Самооборона» має вийти з фракції НУНС, якщо бачить себе в складі коаліції з Партією регіонів.

Так Зварич прокоментував заяви про початок проведення консультацій щодо створення нової коаліції, повідомляє прес-служба блоку.

За його словами, згідно Конституції, суб’єктами коаліції є фракції.

«Якщо ж „Народна Самооборона“ бачить себе в складі коаліції БЮТ та ПР, нехай її депутати вийдуть з нашої фракції — принаймні, це буде чесно з їхнього боку. Тому що „Наша Україна“ ні за яких умов не ввійде в коаліцію з Партією регіонів», — заявив Зварич.

Він зауважив, що «Народну Самооборону» в парламенті представляють «свіжі», а тому – занадто амбітні політики.

«Якщо ж вони хочуть розпочати свою політичну кар’єру з такого лицемірства, то, мені видається, ця кар’єра дуже швидко завершиться», — зазначив він.

Говорячи про лідера «самооборонців» Юрія Луценка, заступник голови фракції зауважив, що «бути першим номером в списку пропрезидентського Блоку і при цьому обливати брудом Президента, виглядає, як мінімум, дуже некрасиво».

Підводячи підсумки, Зварич зазначив, що «вперше за останні три тижні заступник голови фракції БЮТ сказав на 90% правду».

«Чому тільки на 90%? Тому що замість слова „розпочали“ переговори, він мав сказати „завершили“ переговори». Принаймні, з ПР вони (переговори про формування нової коаліції) завершуються – оскільки, за відомою мені інформацією, їм залишилося тільки додеребанити посади", – резюмував Зварич.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-09-2008 18:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100