20.05.2024 13:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Україну перетворюють у поліцейську державу!

В разі не розпуску нинішньої Верховної Ради, ця трансформація завершиться до кінця року. Пропонуємо лише вдуматися над „ініціативами” які зараз стоять в черзі бути законодавчо затвердженими:

— право міліції на місці відбирати у водіїв права за порівняно дрібні порушення, право конфісковувати і обшуковувати автомобілі, право садити водіїв в каталажку, при цьому жодного механізму оскарження неправомірних дій.
— право міліції самостійно встановлювати вину водія і розмір штрафу — при цьому це водій повинен через суд доводити що він не винен а не навпаки.
— право міліції на виконання виконавчих дій як за рішеннями суду так і за власними рішеннями, в тому числі для конфіскації речей і документів.
— право міліції використовувати відео-фото докази і жодного такого права смертним для доказу неправомірних дій міліції.
— адміністративне покарання за відмову надати міліції інформацію в тому числі підприємствами і організаціями, в тому числі перешкоджання в тому числі бездіяльністю самостійно одержати таку інформацію (читай зайти в офіс і там ритись в документах) — при чому не в межах слідства а в межах «виконання службових обовязків».
— перепідпорядкування внутрішніх військ міліції.
— передача від прокуратури міліції розслідування всіх злочинів в тому числі посадових, відбирання в прокуратури наглядової функції.
— віднесення дрібних (кілька гривень) майнових злочинів в розряд кримінальних.
— заборона змі публікувати будь-яку інформацію про діяльність міліції та її посадовців крім виголошеної офіційно пресслужбою, при цьому інтернет видання віднести до категорії змі з реєстрацією.

Все це і ще багато чого цікавого можна дізнатися в кулуарах Верховної Ради і ознайомлючись з текстами свіжозареєстрованих законопроектів, які зараз стоять в черзі на одержання 400+ голосів „технічної коаліції” Януковича і Тимошенко (техно-БлЯТ)

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-09-2008 13:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100