20.05.2024 08:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко боїться втратити посаду

“Бютівці” всіма можливими способами намагаються втриматися в своїх кріслах. Очевидно, вони бояться, що можуть не повернутися до влади, через це й організувати атаку на суд та ЦВК”. Про це в інтерв’ю заявила народний депутат-“нашоукраїнка” Ксенія Ляпіна.

Як стало відомо – Окружний адміністративний суд міста Києва призупинив дію Указу Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради. Відповідне рішення було ухвалене Окружним адміністративний судом Києва в рамках адміністративного позову БЮТ до президента і Центральної виборчої комісії.
Приблизно 40 депутатів від БЮТ на виконання рішення Суду не дають працівникам комісії вчиняти будь-які дії, пов’язані з організацією дострокових виборів.

На переконання Ляпіної “БЮТ” діє шахрайськими методами, які нагадують технології рейдерів”. “Бютівці” з допомогою дріб’язкового рішення суду дозволяють собі силою блокувати роботу ЦВК, — наголосила депутат, — Так чим це не рейдерство?”. На її думку, єдиною відмінністю між рейдерами і “бютівцями” є те, що перші “користуються послугами приватних охоронних фірм, а другі – депутатською недоторканістю”.

“Тепер всім повинно стати зрозумілим, чому Тимошенко так не хотіла підтримувати наш закон про скасування депутатської недоторканності, — заявила Ляпіна, — Адже недоторканістю була потрібна “бютівцям” для подібних дій, як вони вчинили в ЦВК”.

“Тимошенко боїться йти на вибори, тому й намагається зробити все, щоб не виконувати Указ Президента , — зауважила Ляпіна, — Вона боїться, навіть, публічної дискусії довкола цієї теми. Це і змушує її діяти методами саботажу дострокових виборів”.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-10-2008 9:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100