20.05.2024 06:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Луценко почав полювання на Балогу

Глава секретаріату президента Віктор Балога кілька днів назад був допитаний у зв'язку з фактами використання службової авіації під час його перебування міністром із надзвичайних ситуацій, а також в якості глави секретаріату президента.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв'ю газеті «24».

«До Віктора Балоги у МВС є питання. І ми задали їх йому буквально кілька днів назад. Він був допитаний у зв'язку з численними фактами використання службової авіації під час його перебування міністром із надзвичайних ситуацій, а також у якості глави секретаріату президента», — сказав Луценко.

«У мене склалося таке враження, що це таксі таке. В основному він літав у Закарпаття, та й по всьому світу з членами родини», — зазначив він.

«Ми ставимо запитання: чи були в нього службові цілі для візитів? Він чесно каже, що їздив додому на зустріч із родичами. Задається наступне питання: як були оплачені ці перельоти? Він відповідає, що зі своєї кишені він передавав гроші якомусь чиновнику. Задається питання: чому за бухгалтерськими документами оплата здійснювалася офшорною грецькою компанією?», — розповів міністр.

«Після цього він відмовляється від дачі свідчень, пославшись на свої права згідно 63-ї статті Конституції (право не свідчити проти себе) Тепер будемо шукати цього чиновника, щоб далі проводити слідство», — додав Луценко.

При цьому він наголосив,, що «питання зовсім не у статусі пана Балоги». «Питання в тому, є в нього якісь неофіційні доходи. Тоді треба розбиратися з цим. Або за державного службовця платить чужа офшорна компанія, що також є предметом корупції. І в тому і в іншому випадку існує низка дуже серйозних питань», — сказав Луценко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-10-2008 9:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100