5.05.2024 13:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Прес-конференція: «Конституційний Суд дав зелене світло казнокрадам! Тендери відмінено!!! Що далі?»

20 жовтня 2008 року о 15.30 у прес — центрі УКРІНФОРМ («Українське Національне Інформаційне Агенство») за адресою: вул. Богдана Хмельницького 8/16, відбудеться прес-конференція на тему: «Конституційний Суд дав зелене світло казнокрадам! Тендери відмінено!!! Що далі?».

Трюк унікальний: Закон про держзакупівлі скасовано, а тепер скасовано і єдину постанову Кабміну, яка примушувала чиновників закуповувати товари, роботи і послуги на конкурсній основі. Тепер — ніяких конкурсів! Купляємо у «своїх» фірм офісний папір по 10 грн за листочок і комп’ютери по 1 млн за штуку! Завдяки конституційним суддям, дербанити бюджет можна хоч з завтрашнього дня!

Абзац другий пункту 2 Прикінцевих положень Закону України „Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України „Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти“, постанови Кабінету Міністрів України „Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти“, „Про закупівлю послуг, пов’язаних з формуванням інформаційно-телекомунікаційної системи Державного реєстру виборців“, визнані неконституційними, втрачають чинність з дня ухвалення Конституційним Судом України цього Рішення.

У прес – конференції візьмуть участь фундатори громадського руху опору тендерній мафії: редактор Інтернет – видання Sprotiv.org Вадим Гладчук та журналіст антикорупційного проекту у сфері держзакупівель «Медіа — Варта» Юрій Шеляженко.

Обов’язкова акредитація журналістів за телефоном: 8-050-462-94-15

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-10-2008 7:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100