20.05.2024 15:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Киянка має вийти заміж у 21 рік

Жінка має вийти заміж у...

1. 21 рік – 27 %

2. 25 років – 25 %

3. Як тільки закохається – 22 %

4. 18 років – 18 %

5. Кожні п’ять років – 8 %

 

Влада ЛИТОВЧЕНКО, президент модельного агентства KARIN MMG:

— Мені здається, наше українське суспільство ще переживає наслідки минулої епохи, не вийшовши з соціалістичної системи. За правилами того часу, якщо жінка не одружилася до 23 років, вона «стара діва». Якщо ж порівняти ситуацію з Європою та Америкою, у цих країнах жінки починають замислюватися про заміжжя після тридцяти. Коли вони одержали освіту, зробили кар’єру, набули життєвого досвіду і досвіду стосунків. Тому багато сучасних жінок виходити заміж не поспішають. Вони цілком самостійні, бачать майбутнє у своєму бізнесі. Шлюб як можливість мати матеріальну основу важливий для дівчат із регіонів або ж лінивих. Гостро стоїть проблема одруження в зв’язку з вагітністю, коли діти стають «хлібною карткою». Але чоловіки від цього не будуть більше кохати жінку — їх приваблюють сильні, впевнені, успішні, красиві жінки!

Вадим ГЛАДЧУК, голова всеукраїнського об’єднання «Молодь — надія України»:

— Я вважаю, тут має бути індивідуальний підхід. Жінка сама визначає, але на її рішення впливає і партнер. Якщо вже склалися стосунки, є спільні інтереси, кохання — вони можуть їх легалізувати і вступити у шлюб. Після 30 років це пізно. До тридцяти років потрібно, точно. Однак потрібно визначитися і йти до РАГСу, не тільки на екскурсію.

Катерина ЗАВОЛОКА, саунд-дизайнер:

— У тридцять або після тридцяти. Людина повинна зрозуміти спочатку себе, а потім поєднувати своє життя з кимось іншим. Можна і в п’ятдесят одружитися! Я раніше тридцяти — ні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-10-2008 17:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100