20.05.2024 11:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Регіони» вимагають, щоб ГПУ розібралася із хуліганами — уБлЮТками

Партія регіонів звертається до Генпрокуратури з вимогою про невідкладне проведення ретельної перевірки дій представників БЮТ у Верховній Раді щодо блокування щитової та системи «Рада».

Також «Регіони» просять розглянути можливість «порушення кримінальної справи щодо організаторів і учасників цих безчинств у парламенті та притягнення винних до відповідальності».

Коментуючи останні події у Верховній Раді, член Партії регіонів Олена Лукаш звернула увагу на «блокування членами фракції БЮТ щитової, роботи системи „Рада“ та в цілому законотворчої діяльності».

«Відверто бандитські дії представників БЮТ наочно демонструють їх лицемірне намагання під видом боротьби з кризою протягнути через Верховну Раду законопроекти, які не мають до неї ніякого відношення», — заявила Лукаш.

«Їхня мета — задовольнити амбіційні плани щодо власного збагачення, кинувши при цьому власний народ напризволяще», — додала вона.

Лукаш констатувала, що «в діях представників БЮТ містяться, на нашу думку, ознаки злочинів, передбачених статтями „несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин, автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку“, „хуліганство“, „умисне знищення або пошкодження майна“ ККУ».

Тому Партія регіонів звернулася до Генпрокуратури.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-10-2008 19:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100