20.05.2024 12:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Богуслаєв: Україну чекають важкі часи

Уряд України не володіє масштабами трагедії, пов'язаної з економічною кризою, заявив у Запорожжі народний депутат від фракції Партії регіонів, генеральний директор ВАТ «Мотор-Січ» В'ячеслав Богуслаєв.

Про це він заявив у своєму виступі, текст якого був оприлюднений Запорізьким обласним відділенням Партії регіонів у понеділок, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Коли прем'єр-міністр оголосила, що економічна криза не торкнеться України, багато хто був у шоці і холодному поту. Це довело те, що уряд не володіє масштабом трагедії. Люди, що оточують прем'єра, і вона сама далекі від проблем, у створенні яких брали участь», — зазначається у ньому.

На думку Богуслаєва, криза торкнеться і мешканців західних регіонів України, і підприємств південно-сходу, і керівників компаній, що знаходяться в парламенті.

«Ми вже переживаємо колосальні втрати: половина цехів металургійних підприємств зупинена, працівники відправлені у вимушену відпустку, готуються програми скорочення людей. Банки перетворилися в контори по переведенню грошей за кордон, в активах – не реальні гривні, а куплені за кордоном „фантики“ – цінні папери», — сказав він.

За словами «регіонала», уряд відповідальний за зубожіння людей і підприємств, тому що під керівництвом прем'єра піднімаються ціни на енергоносії.

Він також розкритикував дії уряду по залученню великої кількості кредитів з-за кордону.

"Тільки відсотків треба платити $5 млрд щороку! Директори інститутів економіки вважають, що не можна більше позичати на стороні — ми вже банкрути! А нам кажуть: «Криза нас не торкнеться», — підкреслив Богуслаєв.

Він зазначив, що, не усвідомлюючи масштабів катастрофи, уряд не може сказати, скільки грошей потрібно «вкинути» в українську економіку, «щоб зупинити сповзання країни у прірву».

Депутат заявив, що людям необхідно сказати правду: «Україну чекають важкі часи».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-10-2008 7:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100