20.05.2024 03:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Коновалюк задіяний у спецопераціях Кремля

"Я, нажаль, змушений констатувати, що “регіонал” Коновалюк, який є представником українського парламенту, працює в інтересах Росії. Він задіяний в тих інформаційних спецопераціях, які мають на меті дискредитувати нашу держави як таку і, зокрема, наш військово-промисловий комплекс”. Про це в інтерв’ю заявив народний депутат від фракції “Наша Україна”, голова підкомітету з питань інформаційної безпеки комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Іван Стойко.

Як стало відомо — Служба безпеки України викликає народного депутат від ПР Валерія Коновалюка на допит у кримінальних справах, порушених за фактами витоку таємної інформації, яка складає державну таємницю.

Нагадаємо — СБУ порушила кримінальну справу через публікацію в інтернеті копії листа “Укрспецекспорту” з грифом обмеження доступу та коментар члена Партії регіонів Валерія Коновалюка до цього документа.

За висновком Державного експерта з питань таємниць, відомості, що містяться у текстах зазначеного листа та інтерв’ю, становлять державну таємницю і мають ступінь секретності «Таємно», — повідомляє прес-служба СБУ.

“СБУ потрібно діяти в тому ж напрямку і напрацьовувати доказовий матеріал на підтвердження того, що Коновалюк працює на одну з розвідувальних структур і є агентом впливу Кремля”, — наголосив член комітету з питань нацбезпеки і оборони”.

“Для Росії важливо завершити розпочатий процес – сформувати в світі негативну думку про Україну, яка ніби-то незаконно продає зброю”, — вважає депутат. “Адже мова йде про світовий ринок зброї, де точиться дуже жорстка конкуренція”, — додав Стойко.

“Мені прикро, що український парламентарій свідомо ігнорує інтереси своєї держави і працює на державу-сусіда”, — констатує Стойко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-11-2008 10:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100