20.05.2024 10:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За 4 дні кияни знову можуть залишитись без тепла

Через двократне зниження тиску газу на київських ТЕЦ «Київенерго» вимушена перейти на використання аварійного запасу мазуту для роботи станцій.

Такі заходи дадуть змогу утримати мінімальний рівень опалення для мешканців столиці та зберегти від руйнування обладнання ТЕЦ, йдеться у повідомленні прес-служби «Київенерго».

При існуючому низькому рівні тиску газу, мазуту вистачить у ТЕЦ-5 на 4 доби, у ТЕЦ-6 на 10 діб, заявляють у компанії.

«При подальшому зниженні тиску газу ці терміни можуть бути скорочені. Керівництво „Київенерго“ працює у надзвичайному режимі з метою якомога скоріше вирішити проблему нормативної роботи ТЕЦ та веде переговори з усіма зацікавленими сторонами», — йдеться у повідомленні.

6 січня о 00:44 газопостачальні підприємства скоротили постачання природного газу на ТЕЦ АК «Київенерго», посилаючись на відсутність виділених обсягів на січень.

7 січня о 08:44 розпочався черговий етап скорочення обсягів природного газу.

«Температуру теплоносія на рівні 64° С на ТЕЦ-5 та 68° С на ТЕЦ-6 вдається підтримувати за рахунок використання мазуту, запаси якого призначені для надзвичайних ситуацій», — йдеться у повідомленні.

Як відомо, на початку грудня «Київенерго» відключило ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6 у зв'язку з накопиченими боргами за спожитий газ. Кілька днів близько половини мешканців столиці залишились без гарячого водопостачання.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-01-2009 14:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100