20.05.2024 11:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

АМКУ змусить мера знизити вартість проїзду

Антимонопольний комітет України призначив на 02 лютого засідання, де буде прийнято остаточне рішення у справі приведення київською владою транспортних тарифів до економічно обґрунтованого рівня. 

Про це повідомив виконувач обов’язків голови Комітету Олександр Мельниченко, повідомляє прес-служба АМКУ.

На цьому засіданні Комітет повернеться до розгляду подання Міністра економіки Богдана Данилишина про визнання неправомірними дії КМДА, КП \"Київський метрополітен\" та КП \"Київпастранс\" щодо підвищення вартості проїзду в міському транспорті та прийме рішення по суті справи.

Якщо до дати засідання транспортні тарифи не буде знижено, Комітет прийме передбачене законодавством рішення зобов’язати міську владу привести вартість проїзду до економічно обґрунтованого рівня і застосувавши до комунальних перевізників штрафні санкції, які можуть скласти до 10% їх річної виручки.

\"Я, як людина, можу з повагою ставитися до Леоніда Михайловича Черновецького як до політика, бізнесмена, мецената, благодійника, захисника інтересів немічних. Проте для Антимонопольного комітету і для мене, як для чиновника, не існує ні правих, ні лівих, ні зелених, ні рожевих… А є наріжна мета: забезпечення дотримання підприємцями та органами влади вимог конкуренційного законодавства та єдиних правил\", — сказав Мельниченко. 

Він додав, що під час прийняття рішення про зобов’язання київської влади знизити тарифи на пасажирські перевезення Комітет керуватиметься лише законом.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-01-2009 16:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100