20.05.2024 02:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

БЮТ закликав США відкласти відкриття консульства в Криму

А дійсно, для чого – у Москві ж є посольство...

Плани США щодо відкриття консульства в Криму, підтримувані МЗС України, є несвоєчасними. Про це заявив лідер кримської організації Блоку Юлії Тимошенко депутат Андрій Сенченко.

«Я думаю, що це не зовсім вчасно. Зараз дуже сильно розбурхала народ. У нас безліч проблем економічного характеру. Сказати, що консульство там необхідно, що народ масово там буде отримувати візи для поїздок в США, для каких-то студентів — дуже малоймовірно. Дуже мало людей зараз туди приїжджають. Тим більше, з тією політикою, яку зараз проводять США — боротьба з тероризмом, то, що вони зараз «дуют на воду», не впливає на збільшення поїздок до них », — сказав парламентарій.

«Сказати, що є величезна потреба у відкритті такого консульства — я б не сказав. Я б почекав до більш спокійних часів з цією ідеєю », — ще раз підкреслив Сенченко.

За його словами, офіційний Київ повинен враховувати настрої, які існують на сьогодні в Криму.

«У Криму точно також відбувається політична боротьба, як і в Києві, там вона має певні відтінки, але це теж треба враховувати. Не можна думати, що, ось, ми тут праві, а ті сили, які є більш проросійські, проузбекскі чи ще якісь, — то вони не праві. Це неправильно. Просто немає згоди навколо цього питання. І він викликає зайві дебати і зайву політизацію. Ось заради спокою зараз, коли потрібно сконцентруватися на економіці, я б порадив цього не робити. Немає жодної термінової необхідності у відкритті консульства », — сказав парламентарій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-02-2009 12:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100